Plata cu card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată
către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valută pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Descriptorul tranzacției

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele CristiCristea.

Modalități de livrare

Pe site-ul nostru puteți comandă doar produse digitale. Livrarea produsului comandat se va face prin mesaj email (link pentru descărcare de pe site, din contul clientului) în câteva minute din momentul confirmării plății. Link-ul pentru descărcarea prodului digital comandat, rămâne valabil timp de 7 zile și se vor putea face maxim 3 descărcări aleproduslui comandat.

Informații despre politica de anulare și rambursare

În cazul în care, după 21 de zile (de la data începerii programului, care nu poate fi mai târziu decât 9 zile de la data cumpărării produsului digital) în care rețetele și recomandările din plan sunt respectate, nu ești mulțumită de rezultat, suma plătită va fi returnată integral la trimiterea unui mail pe adresa: feedback@cristicristea.ro
Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea cererii de rambursare.