Vinerea trecută am ținut post negru . Este a doua zi pentru mine, am mai ținut o zi vinerea înainte de Crăciun. A fost foarte ușor .

Așa gândesc acum , dar dacă mă întrebai acum 2 luni iti raspundeam ca este imposibil pentru mine . Eu nu pot sa fac asta .

De ce am făcut asta ?

Am fost inspirat de ministerialul ,, Limitless ” cu Chris Hemsworth pe Disney ✛ . M-am gândit și la beneficii , în special la autofagie- corpul scapă de celule nedorite sau deteriorate , dar mai mult am vrut sa văd dacă pot sa îmi depășesc limita mentală care era ,, nu pot sa fac asta „.

De multe ori acesta limita m-a împiedicat sa fac diferite lucruri . Și acum realizez ca
luam decizii în prisma experiențelor din trecut . Dacă în trecut nu am putut, nu o sa pot nici în viitor . Dar viitorul nu îl știm . Atunci de ce nici măcar nu încercăm ?

Cum am reușit ?

Aici intervine partea interesanta , și îmi doresc sa iti împărtășesc secretul meu, pe care îl poți folosi în orice limita/problema crezi ca ai . Nu m-am gândit deloc la negații ca de exemplu – ,,nu o sa pot sa rezist , nu o sa -mi fie foame, nu mă gândesc la mâncare „.
M-am gândit doar la afirmații pozitive și am adăugat și diferite beneficii în aceste afrimatii , ca de ex. ,, tin post pentru sănătatea mea , postul îmi face bine , pot sa fac asta , tin post și mă simt minunat , prin post celulele mele se regenerează ”

Am reușit , și asta mi-a dat încredere mai multa în mine . De asta ai nevoie de multe ori atunci când iei propui ceva și crezi ca nu poți îndeplini acel lucruri probabil renunți . . Încredere , ca poți sa faci orice iti propui .

Astept cu interes reply-ul tau . Ce părere ai tu de asta ? Ai ținut post negru pana acum ? A fost ușor ?